5.5 C
Joniškis
2024 / 10 / 12

Astrologinė prognozė spalio 12-ai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Tai gali būti draugų arba socialinių tinklų diena. Regis, aktyviai diskutuosite, politikuosite ir nieko gero nelinkėsite tiems, kuriems pavydite bei konkurentams. Kad ir ką norėtumėte veikti, rasite bendraminčių kompaniją.

- Reklama -

JAUTIS. Nors tai savaitgalio diena, jūsų mintys suksis apie apie rimtus dalykus, darbą, politiką, domins įvykiai ir vietiniu, ir tarptautiniu lygmeniu. Jeigu vykstate į konferenciją ar paskaitą, tikriausiai kils keblumų. Venkite konfliktų.

DVYNIAI. Gana nekasdieniška diena. Rutina, buitis jums rūpės mažiausiai, o globalūs dalykai prikaustys dėmesį labiau nei paprastai. Galbūt užsimegs reikšminga pažintis.

VĖŽYS. Šiandien mielai paišlaidautumėte. Ir nebūtinai dėl to, kad jums kažko reikia. Tai gali būti tarsi būdas atsipalaiduoti, perjungti mąstymą. Tikriausiai vyks tam tikra vidinė transformacija.

LIŪTAS. Tai bus nebloga diena, jeigu pakankamai gerbsite aplinkinius ir domėsitės ne vien savimi. Planuokite bendrą laisvalaikį su sutuoktiniu, partneriu, nes jo draugija šiandien bus tinkamesnė nei bet kokia kita.

MERGELĖ. Šiandien veikiausiai užsiimsite darbais, kurių vis nespėjate atlikti. Pastangos nenueis veltui. Atidžiau prižiūrėkite vaikus ir nepalikite mažųjų vienų su keturkojais augintiniais.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandieną galėsite lengviau atsikvėpti. Tikriausiai prasimanysite pramogų, kuriomis džiaugsis mylimas žmogus, vaikai. Jei užsiimate pramogų verslu, kūrybine veikla, rezultatai turėtų nenuvilti. Svarbu įvertinti finansines galimybes.

SKORPIONAS. Būsite nenusiteikę niekur eiti iš namų, nebent būtų labai geras oras. Tokiu atveju vilios gamta, grybavimas, sodyba ir pan. Visgi svarbiausia yra užtikrinti darną tarpusavio santykiuose su šeimos nariais.

ŠAULYS. Gera diena bendravimui. Regis, mielai persimesite žodeliu kitu su kaimynais, giminaičiais, paskaitinėsite ir parašinėsite komentarus. Galbūt vyksite į svečius ar renginį, kavinę, ekskursiją.



OŽIARAGIS. Šiandien gali kilti ūpas įsigyti komforto prekę arba pasigaminti sotesnio, gardesnio naminio maisto, pasilepinti. Jeigu nenorite stresų, venkite politinių temų.

VANDENIS. Ši diena gali būti maloni, jeigu tik jos nesugadinsite emociniais protrūkiais. Verčiau rinkitės ramesnius užsiėmimus ir kontaktus, nes išties emocinis jautrumas bus didesnis ir sunkiau valdysite savo nuotaikas.

ŽUVYS. Apkalbų, paslapčių diena. Regis, mielai liežuvausite ir palaikysite kitų fantazijas bei sąmokslo teorijas. Verčiau neskleiskite dezinformacijos, nes galite gauti finansinę nuobaudą.

Gražios dienos!

Miglė Valionytė (ELTA)

TOP naujienos

Bilietų platintojai: karantino metu internetinių renginių skaičius išaugo 3 kartus

Karantino metu vis daugiau renginių keliasi į internetinę erdvę. Bilietų platinimo platforma „Paysera Tickets“ praneša, jog internetinių renginių skaičius per karantiną išaugo tris kartus. Nuo...

Šiandien sudėtingesnės eismo sąlygos išlieka Šiaulių, Tauragės, Utenos ir Vilniaus apskrityse

Šiandien Lietuvos orus daugiausia lems aukšto atmosferos slėgio laukas. Vietomis numatomi nedideli krituliai, daugiausia sniegas. Plikledis. Aukščiausia temperatūra 0–5 laipsniai šalčio, pajūryje iki 2...

Pavojingos rudeninio vairavimo kombinacijos – nenuvertinkite prikritusių lapų

Sinoptikams prognozuojant pirmąsias snaiges, draudikai perspėja ruoštis ekstremalioms vairavimo sąlygoms. Kiekvieną rudenį avaringumas, draudikų skaičiavimu, išauga dvigubai, o viena tinkamai neįvertintų rizikų – šlapios...

Pavasarį išauga žmonių išlaidos: ekspertė pataria, kaip šiuo laikotarpiu planuoti biudžetą

Šylant orams ir artėjant atostogų sezonui, auga ir žmonių išlaidos. Pavasarį žmonės linkę dažniau pietauti lauko kavinėse, planuoti atostogas ir išvykas bei nepagailėti papildomų...

Eismo įvykių apžvalga

Birželio 9 dieną, trečiadienį, pirminiais duomenimis, 17-oje eismo įvykių sužeista 19 žmonių, tarp jų – 5 nepilnamečiai (3 keleiviai, motociklo vairuotoja, pėsčiasis pėsčiųjų perėjoje). Tarp nukentėjusiųjų – daugiausia vairuotojų (53 proc.). Viename įvykyje (Ukmergės...

Gegužės 21-oji: vardadieniai, astrologija, dienos INFO

Gegužės 21-oji – Pasaulinė kultūrų puoselėjimo diena; Lietuvos tautinių bendrijų diena. Gegužės dvidešimt pirmoji, antradienis – 141-oji metų diena (antroji 21-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 223 dienos. Savo vardadienius šiandien švenčia Ankantas, Atėnė,...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS